Εκπαιδευσεις
301
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-301,bridge-core-1.0.5,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
TACTICAL TRAINING
AND CONSULTANTS

Ο τομέας εκπαίδευσης Black Eagle της  εταιρίας JK Security ιδρύθηκε από Ισραηλινούς και Έλληνες ειδικούς σε θέματα ασφάλειας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης οι οποίοι προσδιόρισαν την ανάγκη για υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα αποτελεσματικής εκπαίδευσης σε όλες τις κυβερνητικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες, ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας και υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Ο τομέας εκπαίδευσης αποτελείται από ένα Ισραηλινό και Ελληνικό δίκτυο επαγγελματιών οι οποίοι είναι ειδικοί στην αυτοπροστασία, στην αυτοάμυνα, στις αστυνομικές και στρατιωτικές τακτικές επικεντρώνοντας στην ορθή διαχείριση της βίας, του στρες, στην ανάλυση κινδύνου κατά την διάρκεια μιας σύγκρουσης.

Διαθέτουν εξειδικευμένη εμπειρία σε επιχειρήσεις σε εχθρικό περιβάλλον και παρέχουν εκπαιδεύσεις και σεμινάρια, συνέδρια και συμβουλές ασφάλειας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ομάδα μας διαθέτει διεθνείς τεχνογνωσία στην παροχή τακτικών αυτοάμυνας και αποτελεσματικών επιχειρησιακών διαδικασιών για στρατιωτικούς, αστυνομικούς καθώς και την παροχή προστασίας προσώπων και εγκαταστάσεων σε εχθρικό περιβάλλον.

Τα επαγγελματικά προγράμματα εκπαίδευσης συνδυάζουν δεκαετίες εμπειρίας διδασκαλίας μάχης σώμα με σώμα και τακτικής εκπαίδευσης για μαθητές όλων των ηλικιών και επιπέδων εμπειρίας παγκοσμίως.

OUR TEAM
chief instructor
BASHAN SAMUEL
Chief Instructor
instructor
WILFRED COOPERBERG
Instructor
instructor3
NIZAN TZUDIKER
Instructor
instructor2
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
Instructor