Προστασια θεαματων & Αθλητικων εκδηλωσεων
44
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-44,bridge-core-1.0.5,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Προστασία Θεαμάτων
και αθλητικών εκδηλώσεων

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και τη λήψη μέτρων τάξης και ασφάλειας για τους διοργανωτές αλλά και για τους συμμετέχοντες, καθώς και των περιουσιακών τους αγαθών, κατά τη διάρκεια συνεδρίων, εκθέσεων, θεαμάτων και αθλητικών εκδηλώσεων.

 

Παρέχουμε ασφάλεια στους χώρους όπου διαδραματίζονται οι εκδηλώσεις, αλλά και γύρω από αυτούς με τον συνδυασμό κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού με τη χρήση της τεχνολογίας.

 

Παρέχονται:

  • Ανθρώπινη φυσική παρουσία στους χώρους της εκδήλωσης
  • Ομάδες υποστήριξης (κέντρο επιχειρήσεων, συλλογή πληροφοριών, ανάλυση)
  • Τεχνικά Μέσα (κάμερες, συστήματα ελέγχου, οχήματα)

Στους χώρους όπου διαδραματίζονται οι εκδηλώσεις, αλλά και γύρω από αυτούς, γίνεται συνδυασμός κατάλληλα εκπαιδευμένου προσωπικού ασφάλειας με τη χρήση της τεχνολογίας, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Τηρώντας τους νόμους και όλες τις σχετικές διατάξεις που απορρέουν από αυτούς, προσωπικό του Ινστιτούτου, το οποίο κατέχει τις νόμιμες πιστοποιήσεις, θα μπορεί να επιβλέπει το χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης  με Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών (UAV).

 

Επίσης, κατά τη διεξαγωγή συνεδρίων, συνεδριάσεων, συμβουλίων κ.τ.λ. μπορεί να γίνει έρευνα για να εξακριβωθεί ότι οι χώροι είναι “καθαροί” από κάθε ηλεκτρονικό μέσο παρακολούθησης, με χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό συνεργατών μας.