Προφιλ εταιρίας
18
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18,bridge-core-1.0.5,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1400,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Η JK SECURITY MON. IKE, στελεχώνεται από υπαλλήλους
και διευθυντικά στελέχη πολυετούς εμπειρίας και γνώσης

Διαθέτει όλες τις επίσημες άδεις του κρατικού φορέα καθώς και τις  πιστοποιήσεις που αφορούν τις υπηρεσίες ασφαλείας, στατικών φύλαξεων, υπηρεσίων φύλαξης φυσικών προσώπων καθώς και τεχνικής υποστήριξης συστημάτων ασφαλείας.

 

Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και προετοιμασία σχεδίων ασφαλείας για την ασφάλεια (εσωτερική & εξωτερική) των οργανισμών και επιχειρήσεων και σε διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε θέματα ασφάλειας. Πολυετή μελετητική εμπειρία στην διαμόρφωση, αξιοποίηση, παρακολούθηση και εκτέλεση σχεδίων ασφαλείας, στη σύνταξη και αξιολόγηση σχεδίων ασφαλείας, στη μεταφορά και διάχυση τεχνολογίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία θεμάτων διεθνούς συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας.

 

Οργανωμένοι κατά τα διεθνή σύγχρονα πρότυπα και προδιαγραφές που επιβάλλει το παγκόσμιο περιβάλλον & η Ελληνική αγορά, ξεχωρίζουμε για την εξαιρετική κατάρτιση και εκπαίδευση του προσωπικού μας, τα οποία επιλέγονται με αυστηρά ηθικά και λειτουργικά κριτήρια. Οι σημερινές συνθήκες, τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και σε εθνικό, αναδεικνύουν την ανάγκη επίτευξης υψηλότερων επιπέδων ασφαλείας, δεδομένου ότι η ασφάλεια αποτελεί πλέον καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης των σύγχρονων κοινωνιών.

 

Σήμερα  με το έμπειρο προσωπικό μας και την τεχνογνωσία μας  καλύπτουμε  το μεγαλύτερο μέρος απαιτήσεων ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς. Όπως είναι δε φυσικό μέσα σε ένα ταχύτατα και διαρκώς εξελισσόμενο, ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου νέες ανάγκες προκύπτουν συνεχώς, σταθερά εξελισσόμαστε και προσαρμόζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε, με άξονα πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

 

Η JK SECURITY MON. IKE έχει γνώση της σπουδαιότητας του έργου της ασφάλειας που επιτελεί, είτε αυτό αφορά σε μικρή, είτε σε μεγάλη κλίμακα, είτε αφορά σε μεμονωμένες περιπτώσεις, είτε σε οργανωμένες μονάδες, ανεξάρτητα από τον όγκο τους. Για το λόγο αυτό, πέραν των, υψηλού επιπέδου, υποδομών, τόσο σε έμψυχο, όσο και σε άψυχο υλικό που διαθέτει, συνεργάζεται πάντα με ειδικούς που διαθέτουν αναγνωρισμένη εμπειρία σε επιμέρους τομείς ασφαλείας, ώστε να προσφέρει κάθε στιγμή τις καλύτερες λύσεις σε κάθε πρόβλημα ασφαλείας, με την οικονομικότερη πρόταση.